Ingen mad i 3 dage

3 dage uden mad – overstået ;)

FullSizeRender-23

I dag er jeg en glad ung kvinde. 3 dage er gået, hvor jeg har levet af juicer fra SlowjuiceCopenhagen med vejledning fra Gitte Høj. Det er gået overraskende godt. Ingen form for dårligdomme, kun lidt træthed. Min krop har fornyet energi, min hud er blevet ren, flot og har fået en lækker ny glød og mine smagsløg er blevet ‘skarpere’. Jeg har endda også tabt de irriterende kilo, som jeg havde taget på hen over julen 🙂

Jeg har mødt så mange mennesker de sidste par dage, som var meget skeptiske over mit projekt og som kun havde hørt dårlige ting om sådan en udrensning. Jeg kan kun sige det modsatte. Jo det var selvfølgelig hårdt ikke at kunne spise fast føde og jeg tænkte på lækre saftige bøffer konstant. MEN jeg var ikke sulten. Tværtimod. Al den juice mættede og gav mig energi og bare tanken om, at jeg hældte en masse gode vitaminer og mineraler i mig var virkelig en fed tanke.

Så hvis I skulle have lyst til at nulstille kroppen på 3 dage, kan jeg stærkt anbefale jer at hoppe på juicebølgen😉

Claudia

<3

6 kommentarer

 • Jane

  Hej søde Claudia 🙂 Godt gået ! Jeg elsker at drikke juice hver dag, særligt om morgenen. Måske mødes vi en dag, så kan vi dele opskrifter 😀 Bor også med en Svenstrup 😉 Kærligst Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Claudia 🙂 Hvad gav du for juicekuren (3 dage)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Rigtig dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med juicekuren! Jeg har selv været meget interesseret i juicekuren, men har hørt meget blandet om den. Vil helt klart tage den op til overvejelse igen 🙂
  Rigtig god weekend!

  Du skal være hjerteligt velkommen til at kigge forbi ♥ – http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline Löfvall

  Hej Claudia.
  Fint og spændende indlæg – jeg er lidt nysgerrig efter at vide, om du trænede de tre dage, eller om du holdte pause? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Hej Jacqueline 🙂

   Jeg har gået nogle ture, men har haft sat træningen på pause i de 3 dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen mad i 3 dage