<3 My Sweet Valentine <3

Vild Med Dans genforening og nøgne kvinder

IMG_8750 IMG_8749

Det er ingen hemmelighed at vi kommer meget tæt på hinanden og at vi bliver rigtig gode venner i VMD. Derfor var det så dejligt, da jeg sammen med min skønne kæreste i aftes mødtes med de andre for at se det store Burlesque show, som har spillet de sidste par dage i Kbh. Der var dømt store frodige kvinder med overdådige kostumer og masser af grin. Det var virkelig en hyggelig aften og dejligt at se mine skønne venner igen. Masser af VMD-love! 

Aftenen stoppede dog brat, da det begyndte at vælte ind med de dårlige nyheder om skyderier og kaos i indre Kbh, hvor vi selvfølgelig befandt os på en restaurant og natten blev derefter tilbragt derhjemme foran fjernsynet med Tv2News på fuld drøn. Jeg sender mine varmeste tanker til de pårørende til dette vanvid!!

Få timers søvn er det blevet til og nu skal Kasper og jeg hjem til Silas og Johannes for at fejre deres datters navngivning og jeg kan ikke vente til at overfalde Johannes med et kæmpe kram 🙂

Rigtig dejlig dag til jer alle <3

Claudia <3

FullSizeRender

Aftenens look bød på en silkebluse fra Kudibal // Bukser fra 5units // Øreringe fra JewlsCph // sko fra Aldo

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

<3 My Sweet Valentine <3