‘Permanent make-up - av!

Magre kropsidealer

FullSizeRender

 

Kære alle sammen, normalt blogger jeg kun et indlæg om dagen, men i dag faldt jeg over et emne, som jeg blev nødt til at skrive om.

I morges da jeg i min daglige morgenrutine så min instagram igennem, faldt jeg over min venindes post. Et billede af en ultra mager model på forsiden af et dansk modemagasin med en tekst fuld af ærgrelse over, at tynde modeller stadig bliver pacet frem.

Jeg synes det er SÅ ærgerligt og synd at specielt unge piger, men også voksne kvinder indirekte stadig skal have smidt sådan et kropideal i hovedet. Branchen er dog blevet bedre til at bruge modeller med lidt mere kød på og gudskelov for det. Jeg ved godt vigtigheden i, at tøjet skal sidde lækkert på modellerne, så det kan blive præsenteret bedst muligt og dengang jeg selv studerede mode og design, syntes jeg også, at tøjet faldt meget bedre på en model uden former. Men i sidste ende er det altså den ’normale krop’, der skal være i tøjet og så ser det jo pludselig ikke så godt ud på en selv, som det gør på billedet af den tynde model.

Der er ALT for mange kvinder har det dårligt med deres krop – og no wonder.

Derfor er Tyra Banks efter min mening en rigtig god inspiration. En supermodel og et forbillede, som tør at have lidt kød på sine hofter. Flere af dem tak!

Det kropsideal jeg selv stræber efter, er en sund og glad krop og ikke en udmagret, sulten og trist en. Derfor går jeg selv op i at spise sundt, dyrke en masse motion og generelt passe godt på mig selv. En sund krop giver et sundt sind.

 

Claudia

<3

6 kommentarer

 • W celu zwiększenia piękna rzęs stosowane mogą być zabiegi
  takie jak przedłużanie rzęs dzięki odżywkom do rzęs.

  W celu podwyższenia piękna rzęs stosowane mogą być zabiegi takie jak odżywianie rzęs dzięki odżywkom do rzęs.

  W ostatnim czasie doszło do rewolucji w dziedzinie przedłużania rzęs, gdyż istnieje szeroka gama produktów powstałych dla wzmocnienia rzęs.

  W minionym okresie doszło do rewolucji w sferze przedłużania rzęs, gdyż istnieje szeroka paleta
  produktów powstałych dla wzmocnienia rzęs.

  REALASH to niekwestionowany nr 1 na świecie wśród odżywek
  do rzęs – przetestowany przez prawdziwe kobiety, przebadany przez dermatologów,
  polecany przez blogerki z całego świata.
  Odżywka do rzęs REALASH to niekwestionowany nr 1 na świecie
  wśród odżywek do rzęs – przetestowany przez wnikliwe kobiety, przebadany przez dermatologów, próbowany przez blogerki z całego świata.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudi

  Kære Claudia, dejligt at høre at du er imod magre kropsidealer…
  Desværre har du så reklamer på din hjemmeside for den nye Askepot-film, med et billede af Askepot, der ikke lige frem ser ud til at have bmi på den den sunde side..
  Tænker at du ikke selv vælger reklamer til din side, men det giver sgu et lidt modstridende signal..
  /Cl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Hej Claudi, det kan jeg godt forstå at du synes. Det er ikke mig selv som styrer reklamerne og jeg kender ikke allesammen. Jeg kan godt se, at de to ting ikke helt hører sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie W A

  Kære Claudia. Hvor er det dejligt at så mange danske kvindelige forbilleder som dig selv taget debatten op!!! Det gør det nemmere for os “almindelige” kvinder med hofter og røv at tænke positivt om os selv.

  Jeg er helt enig med dig! At the end off the day sælger de slanke modeller bare bedre end de “normale”, det er ren fakta, og det er også okay.

  Jeg synes heller ikke den omtalte model var noget at stile efter – om end jeg godt kan have lidt ondt af at en så ung pige har skulle igennem hele det her mediecirkus hvor alle har været enige om at hendes krop ikke hverken køn eller sund.

  Tak til dig fordi de sætter fokus på sundhed frem for størrelse og udseende – det er ho i virkeligheden det det hele handler om. At have en sund og velafbalanceret krop. Og den kommer som bekendt både i str 32 og 42.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig med dig! hun var alt alt for tynd

  Synes dog omvendt, at det også kan være svært for tynde piger, som fra naturens side bare er super slanke, som kan føle sig forkert nu hvor det hele handler om former og booty. Vi må finde en balance, men hun var helt sikkert alt for tynd hende på Cover.

  Alle kvinder er smukke ;-D !

  God dag!

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk

  skønhed, mode, opskrifter og inspiration 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Jeg er helt enig med dig. Jeg var selv en af de magre piger, da jeg var yngre og drak fløde hver dag, for at tage kilo på. Min pointe er, at man ikke skal stræbe efter en mager krop men en sund en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

‘Permanent make-up - av!