Oscar Night - Mine kjole favoritter

NU skal sukkeret droppes!

30086568_MrP_NoCandy_answer_2_xlarge

Hele mit liv har jeg været en stor sukkergris og jeg kæmper hver dag med at ‘overleve’  bare en enkelt dag uden sukker. Jeg går rigtig meget op i sundhed og derfor består mine måltider næsten altid af grønt med lidt proteiner. Dvs ingen brød, pasta eller ris. Min krop er simpelthen ‘gladest’ når jeg holder mig væk fra kornprodukter mm. Men når det kommer til slik og kager, har jeg en virkelig svag rygrad. Derfor har jeg nu indgået en aftale med mig selv, at kvitte sukkeret 6 ud af ugens 7 dage. Sukkerafhængigheden må simpelthen til livs. Men hvad gør man, når ens kæreste også har en sød tand? Kender I ikke det, når man har overlevet en HEL dag og aftenhyggen melder sig…så kommer der lige en slikskål snigende ind fra sidelinjen i form af en slikspisende kæreste. Eller på arbejdet hvor der er kage eller en god veninde inviterer på lidt lækkert. Der er udfordringer alle vegne og vores samfund er lidt af en ‘hyggebørge’ og hvis du vælger slik og ‘andet godt’ fra, er du pludselig kedelig.

Jeps der er mange forhindringer i horisonten, men lur mig om jeg ikke kommer gladere og friskere over på den anden side.

Klar, parat, sukkerfristart!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscar Night - Mine kjole favoritter