I DID IT!!

Mor jeg vil lege!

P3036750

Det er svært at få lov til at blogge, når man har fået sådan en lille fis her. Hun er ALLE steder og render rundt i røven på en som i ‘Kongens Efterfølger’. Hun er skide sjov og hopper rundt som en anden bjergged! Lige nu ligger hun og putter, så jeg greb straks chancen til at skrive et lille indlæg. Søvn er heller ikke noget vi kan prale af at få meget af. Den lille skid, skal jo hele tiden ud og tisse og ja… vores dyne er allerede blevet indtaget som toilet, når vi ikke lige når at vågne. Dyne og betræk ligger nu i vaskemaskinen og så krydser vi fingre for, at hun snart bliver stueren 😉 Men vi ELSKER hende jo lige meget hvad den lille krudtugle finder på!

Er hun ikke sød?

 

FullSizeRender-1

Mulle lige nu <3

P3036728

 Storebror og Mulle

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DID IT!!