Magre kropsidealer

Jeg fandt mig selv igen…

IMG_7901Gennem mit liv som danser, har jeg fået et meget specielt forhold til min krop. Kroppen har aldrig rigtig fungeret som en del af mig, men som et redskab til at dyrke min store passion, dansen. Hele livet igennem har jeg via min træning stået foran et spejl og ledt efter fejl, for at jeg kunne forbedre mig og dermed dygtiggøre mig indenfor dansen. Jeg har altid stræbet efter det perfekte og pga. det har jeg altid følt, at jeg kan blive bedre og bedre og bedre. Det er sjældent at jeg er stoppet op og faktisk nydt min succes eller min tilværelse. Jeg har altid villet længere frem. Den form for selvcoaching har selvfølgelig også gjort, at jeg er en fighter og alt hvad jeg sætter mig for, vil jeg jeg være den bedste til og det bliver jeg ofte også.

Forleden aften blev jeg inviteret til en Feminine Flow workshop for kvinder af min gode veninde Mie Moltke. Hun har opbygget et koncept til kvinder hvor man arbejder med at finde ind til sig selv, ind til roen, der hvor du føler dig i balance og få et break fra den travle hverdag – det sidste var et pænt hint til en arbejdshest som mig. Hvor tit føler man ikke, at man ikke har kontakt til sig selv på en eller anden måde? Du tilpasser dig til din mand, chef, veninder, børn, stresser over hverdagen, bliver såret og mange andre ting som får dig væk fra din ro og væk fra hvad der egentlig er dig helt inders inde.

Der er altid en ting vi ikke er tilfredse ved os selv og vi føler altid, at vi kan forbedre et eller andet. Men hvad hvis du kunne ‘flygte’ fra alle dine ‘krav’ i bare 1 1/2 time om ugen. En 1 1/2 time hvor du kun er dig og det enste du skal gøre er, at slappe af og nyde dig selv, føle dig god nok og perfekt lige præcis som du er?

Som sagt var jeg til sådan en time hos Mie. Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, ikke andet end hver gang jeg var sammen med Mie efter en af hendes Feminine Flow hold, var hun så glad og flyvende. Det MÅTTE jeg da prøve.

Efter 1 1/2 time med forskellige dansende bevægelser til passende musik følte jeg mig lettet, glad og fuldstændig afslappet. Jeg følte mig helt i balance og alle mine bekymringer var forsvundet. Verdenen kunne bare komme an.

Jeg har aldrig prøvet noget ligende. Det er en form for terapi/meditation for os alle og enkelte fældede også en tåre nu og da af lettelse over, at DE VAR GODE NOK, DE VAR PERFEKTE SOM DE VAR.

Jeg er blevet en kæmpe fan og jeg vil give mig selv det frirum en gang om ugen fra nu af.

Feminine Flow…jeg synes det er det perfekte redskab for kvinder til at holde fast i dem selv og bevare en balance i kroppen og sindet, som er guld værd.

2 kommentarer

  • Hvor lyder det fedt, ville ønske Kbh lå tættere på Aalborg! Kan genkende SÅ meget af det du skrievr. Har selv været danser i mange år, slet ikke på dit niveau, men stiller meget hårde krav til mig selv. Ville ønske jeg kunne prøve sådan et hold!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magre kropsidealer