Shades - mine favoritter

Brudekjolen

I denne weekend holder Hotel D’ Angleterre en eksklusiv og meget lækker bryllupsmesse. Jeg var et smut forbi og OMG hvor blev jeg revet med af den romantiske bryllupsstemning. Jeg fandt både min kommende brudekjole og mine brudesko. Jeg er vild med det smukke udvalg der er repræsenteret og der er kjoler er til en hver smag.

IMG_9332

Disse to kjoler fra Gudnitz Couture er jo simpelthen ikke til at stå for

FullSizeRender (2)

…og skoene fra Christian Dior er et must-have

FullSizeRender (1)

Smukke headpieces fra Gudnitz Couture

FullSizeRender (1) kopi 2

Kjoler fra Ann Wiberg

IMG_9331

Someday….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shades - mine favoritter