Nyt job!

Derfor stopper jeg med at danse

C+JI mange år har jeg været plaget af gamle skader og store smerter i hofter, knæ og slidgigt i mine tæer. Det er jo selvfølgelig vildt ærgerligt at skulle stoppe med noget, som har været en så stor del af mit liv, min passion og min identitet, men det er en beslutning, som jeg har gået og samlet mig mod til at tage i mange år og for et år siden lovede jeg min familie og kæreste, at passe bedre på mig selv. Jeg måtte indse, at tiden var inde til at stoppe. Jeg ved jo godt, at det er det bedste at gøre og jeg vil jo også gerne kunne gå om 20 år. MEN som den optimist jeg er, tænker jeg, at når man lukker en dør, åbner der sig altid en ny. Og det har der sørme gjort. Jeg er igang med at skrive på hele to foredrag, som jeg skal rundt og snakke om meget snart. Det glæder jeg mig vildt til og mon ikke det også er en masse andre spændende ting på vej.

En ting er sikker. Dansen er lagt på hylden. Et langt og skønt kapitel i mit liv er lukket og jeg er begyndt at skrive kapitel nr. 2. Det er spændende, nyt og jeg glæder mig til en masse nye og spændende projekter i fremtiden.

15 kommentarer

 • Hanne Koplev

  Orthomolekylære læger (speciallæger med udenlandsk efteruddannelse) kan teste for bl.a. oxidativ stress og kronisk tungmetal-forgiftning.
  En del patienter har fået hjælp ved at gå udenom det danske såkaldte “sundhedsvæsen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten

  Måske du har haft en tæge på kan give gigt lign sygdom er du testet for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du tjekket for D vitamin mangel.? Læs evt. symptomer på manglen på denne side hvis du har lyst.

  http://altomkost.dk/fakta/naeringsindhold-i-maden/vitaminer-og-mineraler/d-vitamin/hvem-har-brug-for-tilskud-af-d-vitamin/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  ØV du ville blive savnet, men ja vil opfordre TV 2 til at tage dig som værtsrollen evt. sammen med Johannes Nymark.. held og lykke med dit nye kapitel i livet. Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Jamen dog.
  Kunne du ikke overtage værtsrollen i vild med dans. Ja, evt. sammen med Johannes nymark.
  Det ville da være en fornøjelse at slippe for overgearede værter. Samt nogen der ville representerer vild med dans, som faktisk KAN danse.
  Her betvivler jeg selvfølgelig ikke dommernes evner til at danse.
  Du vil blive savnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Det lyder som en genial idé. Siden Christiane har den kvindelige vært ikke været noget at skrive hjem om. Jeg tror, at Claudia ville være genial som vært – i og med hun selv er danser. Iih det håber jeg kommer til at ske!!! 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Ja, det ville være et job jeg ville elske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Tak for din søde besked Thomas 🙂 Jo det ville være en fed løsning, men det er jo tv2, som bestemmer sådan noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas

   Så Claudia.
   Så er det nu du skal have sendt den ansøgning til TV2. Sarah holder vel barsel til næste sæson. Go go go. Det kan kun gå for langsomt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Hej Thomas, jeg tror hun når at komme tilbage inden sæsonstart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas

   Det håber jeg godt nok ikke. Hun minder mist om en kat i løbetid.
   Det ville klart være bedre med dig i den rolle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas

   Det er det ganske rigtigt. Men man må vel altid sende en uopfordret ansøgning. 🙂
   Jeg tror det bliver at se på seertallene hvis du ikke længere er med i vild med dans.
   Du er efter min opfattelse den mest populærer af de kvindelige dansere. Det kan godt være at Silas kan slå dig i popularitet. Men der er nok også et merkant flertal af kvinder der ser vild med dans.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove Strandbæk

  Øv øv øv … Det er da rigtig træls for dig, Claudia, at du skal have de problemer … 🙁
  Kæmpe knus og kram til dig herfra med håb om det bedste for dig i fremtiden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Damgaard

  Æv for dig Claudia.
  Tak for alle timerne vi har haft æren af at stemme på dig med både den ene og den anden dansepartner – dog slår ingen Johannes Nymark, som i sig selv var en fornøjelse at følge sammen med dig. Vi har nydt dig, din smukke dans og ikke mindst smukke DIG !
  Held og lykke fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Held og lykke fremover 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt job!