Body-sds - Min historie

Sådan slipper du af med de tidlige rynker

Huden begynder at nærme sig de 30 og de mange år med soldyrkelse uden solcreme er begyndt at vise deres tegn. De små smilerynker og og linjerne i panden sidder efterhånden fast og det er jeg ikke tilfreds med.

Svaret på dette er at tage sin cykel ned på Bagerstræde på Vesterbro og besøge min faste skønhedsklinik Beauty Ink. Her får jeg hver måned en lækker behandling med produkter fra Elizabeth Arden PRO og de sidste 3 uger har jeg fået en fugtgivende peelingbehandling en gang om ugen. Den hjælper huden til at virke umiddelbart yngre samtidig med, at huden forbedres. Det er en fugtiggivende peelingbehandling, som giver resultater udover det sædvanlige. Den arbejder på dehydreret, ujævn og kombineret hud. Kort sagt er det en fornyelseskur til ansigtet uden kirurgi 🙂

Ved siden af behandlingerne bruger jeg disse produkter og min hud har aldrig set bedre ud…jo da jeg var 16 år 😉

FullSizeRender

3 kommentarer

 • Sophie

  Hej Claudia,

  Jeg er ligesom dig begyndt at få rynker i ansigtet, der sidder godt fast – både i panden, ved øjnene og lidt ved overlæben. Jeg er især ked af dem ved overlæben.
  Derfor er jeg også begyndt at overveje en behandling med Botox for at få reduceret rynkerne. Her har jeg bl.a. fundet frem til dem her: http://www.nygart.dk/botox/rynker/ De lader til at have en lang erfaring bag sig med brug af botox.
  Men har du nogensinde overvejet en kosmetisk behandling hos en plastikkirurg? Hvorfor/hvorfor ikke? Derudover tænker jeg faktisk også, at man kan spare penge ved at reducere rynker med botox frem for ugentlige behandlinger på en skønhedsklinik. Er det ikke en dyr fornøjelse?
  Ser frem til at høre fra dig og ikke mindst at læse mere fra dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Claudia,

  Jeg elsker at følge med i dit liv gennem bloggen, du er virkelig en helt fantastisk person, og jeg ser meget op til dig.

  Jeg ville derfor høre om du ikke ville svare på et par spørgsmål, jeg undre mig lidt over. Da det ville være så godt hvis det var dig der svarede, da du jo er så fantastisk.

  – Hvad giver det dig, at have din blog og dine følgere?

  – Hvad er din hensigt med din blog?
  – Gør du tanker om hvilket billede du skaber af dig selv, via. din blog?

  Så mange Knus og Kram
  – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Claudia,
  Jeg elsker at følge med i dit liv gennem bloggen, da du er et kæmpe forbillede for mig, og du er virkelig en helt fantastisk person.
  Jeg ville derfor lige høre dig om du ikke ville hjælpe mig med et par spørgsmål?, jeg undre mig over:

  – Hvad giver det dig, at have din blog og dine følgere?
  – Hvad er din hensigt med din blog?
  – Gør du tanker om hvilket billede du skaber af dig selv, via. din blog?

  Mange Knus og Kram herfra
  – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body-sds - Min historie