Blæst

Vis mig din tan – Vinderen er:

IMG_0586

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Piz Buin Tan)

Selvom solen ikke skinner, kan man stadig gøre brug af de lækre produkter fra Piz Buin Instant Glow . Nu har jeg brugt solcremen hver dag, da den har en dejlig duft, fugter min hud og så giver den en fed glimmereffekt, som giver lidt ekstra lækkerhed og glamour i hverdagen, når det regner udenfor. Jeg plejer at sige at “glimmer er min yndlingsfarve”, så hvorfor ikke glimter løs, nu når solen ikke gider frem.

Heldigvis har vejret været skønt sidste uge og der har været mange skønne billeder med #pizbuintan.

Vinderen af den lækre goodiebag er: Trine Wiuff

 

STORT tillykke 🙂

 

 

1 kommentar

  • Trine

    Hej Claudia!
    Tusind tusind tak! Ej det bliver fedt til ferien! Så får jeg alligevel en lækker sommerkulør! Tusind tak ☀️ /Trine Wiuff

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blæst