Beauty - mit hemmelige våben...

Forberedelser til Bikini Island

Nu nærmer premieredagen sig til Bikini Island og derfor er der en masse arbejde og interviews op til. I dag var Kasper og jeg med SE&HØR på vores yndlingsrestaurant for at snakke om Bikini Island og min nye rolle, hvor jeg som vært står i spidsen for programmet.


  
  

 
Jakke-ProjectAJ117//Top-ProjectAJ117// Lædershorts-Genbrug//Sko-H&M//Pung-TheRubz//Perlesmykker-JewlsCph//Ring-Von Lotzbeck (købt hos A-Hjort)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty - mit hemmelige våben...