Forberedelser til Bikini Island

Årets Brillelook 2015

Årest Brillelook 2015. Det var hvad onsdag aften bød på for Kasper og jeg. Som optikerdatter har briller altid været en stor del af min opvækst og briller har altid været super spændende og fede accessories. Jeg har selvfølgelig altid brugt dem til at forbedre mit syn, men også til at style forskellige outfits. Briller er bare virkelig fede!

Louis Nielsen har i mange år samlet brugte briller ind til de fattige i Tanzania og har med stor succes hjulpet en masse med at give synet og livskvaliteten tilbage. Jeg selv har et kæmpe lager af gamle briller, som jeg ikke bruger længere og istedet for at de bare ligger og fylder i min skuffe, har jeg nu doneret mine gamle briller og solbriller til dette gode formål. Det at hjælpe er jo i sig selv givende, men faktisk får du også en lille gave tilbage fra Louis Nielsen. Når dine aflagte briller er kommet frem til den heldige kartoffel, så får du tilsendt et billede af dine gamle brillers nye ejermand. DET ER DA WIN WIN!

Så hvis du har nogle briller liggende, som kun samler støv, så er det bare ned til Louis Nielsen. Så kan jeg love for, at der er nogen, der bliver mere end lykkelige for din hjælp.

FullSizeRender-4 FullSizeRender-10

FullSizeRender-9FullSizeRender-8   FullSizeRender-7

3 kommentarer

 • Christel

  Hej Claudia
  Må man spørge hvilket mærke dine briller er. Så dig med dem i sidste uge i “Til middag hos” og er fuldstændig vild med dem. Lige præcis sådan et par jeg ønsker mig. Bh Christel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Claudia.
  Jeg er ved at besvime over din fine bluse – hvor kan jeg finde sådan en lækker sag? Tak for en dejlig blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forberedelser til Bikini Island