Beauty - mit hemmelige våben...

Eyelash extensions

Egentlig så har jeg ret lange og kraftige vipper fra naturens side og i lang tid har jeg prøvet at modstå fristelsen. Men en dag kom min veninde på besøg efter hun havde fået lavet vipper hos danmarksmesteren i single eyelash extensions Julie Gottschalck og hun havde fået de smukkeste vipper.

Jeg ringede fluks til Julie og bestilte en tid og nu er jeg også ejeren af nogle fantastiske bambi øjne. Jeg er så glad for dem og det er jo så nemt. Jeg bruger ingen tid på at gøre mig klar, inden jeg skal ud af døren og det bedste er, at de ikke smitter af, som en vipper med mascara normalt gør. Som nævnt har jeg rimelig lange vipper selv, så når jeg træner og mascaraen smitter af,  ja så kender I sikkert til de irriterende sorte mærker over og under øjnene. Det er ikke super sexet at ligne en pandabjørn. Det er problem er løst nu og jeg går rundt med de flotteste vipper døgnet rundt uden nogle grimme mærker. En ekstra bonus er jo så også, at man vågner op med et ansigt 😉

Jeg er fan og bestemt af Julie, som simpelthen er sød og dygtig.

Psst…fik jeg sagt, at hun også har en beautyblog 😉

IMG_2003

IMG_1998

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty - mit hemmelige våben...