Eyelash extensions

3 dage på juice – 3 dages udrensning

FullSizeRender-14

Jeg har før været på juicefaste i 3 dage og med stor succes (Læs om det HER). Nu er det efterhåndet et halvt år siden og det er på tide at tage en tur igen og få nulstillet kroppen. Derfor har jeg bestilt et kit hos Slowjuice Copenhagen via seje Gitte Høj.

Jeg nyder virkelig disse 3 dage, for jeg ved, at jeg fylder min krop med gode vitaminer og mineraler og min krop har godt af en pause fra kød og andre madprodukter, som er hårdt for maven at fordøje.

Jeg bruger også disse 3 dage som en god kickstart til at droppe den søde tand. Efter de 3 dage på juice er trangen efter de søde sager nemlig næsten væk og jeg vil meget hellere have en god salat, som jeg kan tygge i end chokolade og slik til at forkæle mig med.

Første dag…

…er altid den værste. Al mad dufter ekstra godt (også det jeg ellers ikke er så vild med) og selv tomaten fra køleskabet får mine tænder til at løbe i vand. Jeg savner at tygge i noget og aftenens hyggesnack er savnet MAX…men min krop er glad. Det hele er jo bare psykisk og gamle vaner der brokker sig.

Anden dag…

…alt er godt, jeg er friskere, lettere og gladere. OG…jeg har tabt mig et helt kilo! FEDT! Jeg er faktisk mæt det meste af tiden og 6 juice om dagen er næsten for meget at drikke. Så jeg sulter ikke, tværtimod. Tanken om at jeg fylder min krop med gode ting er fantastisk og jeg føler mig sund.

Tredje dag…

…yes mand 3 kilo er røget, min hud stråler og jeg føler mig i det hele taget frisk, sund og veloplagt. Jer er også gladere, men det skyldes nok min gode samvittighed.

Nu har jeg givet min krop et stort kram og det er endelig tid til, at stikke tænderne i en lækker chokoladebar…ej det bare gas! Jeg har faktisk slet ikke lyst til hverken slik, chips eller junk. Da jeg fik leveret min pakke fra Slowjuice Copenhagen, fulgte der en lille gave med som belønning efter 3 dages juicefaste. Gaven var en lækker RawBite og den har jeg glædet mig til at spise og det er præcis det jeg vil gøre nu. Mmmmm….

FullSizeRender-12

FullSizeRender-10 FullSizeRender-11   FullSizeRender-13

6 kommentarer

 • Hvordan smager de 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   De smager af grøntsager, men super godt og friske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvad koster sådan en kur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Prøv at gå ind på deres hjemmeside, som jeg har linket til i indlægget. Der er en masse priser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Du må undskylde jeg kommer ind på dette i det her indlæg, men sad lige og så et klip fra filmen mirakel, og en af danserne lignede dig kan det passe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyelash extensions