3 dage på juice - 3 dages udrensning

Hasteindlagt på Bikini Island

IMG_1413

Min skønne og mega dygtige makeup-artist Louise Liisberg er der altid drøn på og hun sørger altid for, at alle omkring hende har det som blommen i et æg. Hun er en engel og alle andre end hende selv kommer i første række og det gjorde vi også i Cambodia. Dagens optagelser var i fuld gang og vi havde arbejdet non-stop de sidste mange dage. Klokken var 17 og temperaturen var omkring de 40 grader. Jeg ser hen på Louise og finder ud af, at hun står og fryser. Koldsveden driver af hende og jeg konstaterer, at hun er rigtig syg. Som den arbejdshest hun er, vil hun ikke hjem, men jeg får hende til sidst slæbt ud på en båd og hjem til lægen.

Mange timer efter kommer jeg hjem og ser at Louise ikke er der…hun er blevet hasteindlagt på et sygehus 6 timer væk…

Jeg har ingen forbindelse til mobilen på øen og internettet virker sjældent, så jeg venter og venter på at få en ny status om hende fra produktionen.

Timerne føles som dage og intet nyt om Louise.

Pludselig banker det på døren “Louise er rigtig syg og skal opereres…hun kommer ikke tilbage”

“HUN KOMMER IKKE TILBAGE!!!?”

Det er forfærdeligt! Min veninde er væk, hun kommer ikke tilbage og jeg kan intet gøre for at hjælpe hende.

Efter vi alle havde indset, at Louise måtte tilbage til DK, skulle der bookes en ny makeup-artist med lynets hast. Og som I sikket kan tænke jer til, var det lidt af en udfordring for produktionen at skaffe en dygtig makeup-artist til samme dag midt ude på en næsten øde ø. Så selvfølgelig var alle de dygtige optagede og der blev der booket en lokal og rigtig sød artist…som ikke kunne engelsk…lad mig bare sige, det blev til tegnsprog og billeder. Hun nåede ikke Louise til sokkeholderne og hendes makeup lignede noget, som hun havde købt fra en dukke 😉 Men hun var nu ret sød.

Aftenens optagelser nærmede sig og jeg var ved at være færdig i sminken. Jeg så mig selv i spejlet og FLÆKKEDE af grin! Jeg var jo blevet sminket til en asiatisk teaterforestilling!!! Helt hvid i hovedet, sorte øjne og røde læber! Haha ÅH Louise!!! KOM TILBAGE! Efter mine bedste kundskaber reddede jeg hvad reddes ku. Lad mig bare sige…produktionen havde rigtig travlt med at filme mig fra de vinkler, hvor mit hår IKKE strittede i alle retninger!

Det er i aftenens afsnit af Bikini Island alt dette skete…Efter et par dage kom Louise heldigvis tilbage. Det var et kæmpe mirakel <3

Jeg vil gerne takke alle dem, som kæmpede en brag kamp for at få disse dage til at spille og en stor tak til Louise for at komme tilbage med fornyet energi og masser af kærlighed <3

2 kommentarer

 • Mette

  Uha, det lyder virkelig ikke rart. Håber hun er ok nu. Hvad fejlede hun og blev hun opereret? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Hej Mette, Louise er en sej pige, så hun kom tilbage trods sygdom og blev opereret da hun kom hjem til Dk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 dage på juice - 3 dages udrensning