Vild med dans - trin for trin

Bikini Island – en dejlig våd fornøjelse ;)

 

IMG_4934.JPGI aftenens afsnit af Bikini Island mødes jeg med en tidligere øbo. Mit exit fra båden bliver en våd fornøjelse, da jeg på en elegant måde springer ud i bølgen blå  og ja…den optagelse skulle tages mange gange fra flere vinkler, så sejt at Louises makeup blev siddende. Inden jeg tog springet, fik jeg dog lokket en af tilrettelæggerne ned i vandet, for at sikre mig, at der ingen kæmpe fisk var, som jeg kunne støde på 😉 Tak Dennis 😉

IMG_4973.JPG IMG_4936.JPG IMG_2929 IMG_2928.JPG IMG_2927.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med dans - trin for trin