3 dage på juice - 3 dages udrensning

Førstehjælp til uren hud!

Shit en bums! To…tre, nej 4!!! Og sådan fortsætter det de næste par uger. Man håber hele tiden, at efter den næste går væk, så bliver ens hud fin igen. Men nej…helvedet fortsætter bare.

Jeg har normalt en rigtig fin hud, men når jeg stresser, så er min hud den første, der viser sit store fede røde flag. Ih hvor er det dog irriterende!

Jeg har prøvet det hele. Drikke masser af vand, bruge altenative rensemetoder, dyrke yoga, spise sundt, men intet hjælper. Derfor bestilte jeg en tid hos BeautyInk for at få hjælp.

Det er altid dejligt at komme i hænderne på det altid glade og dygtige personale og i dag var ingen undtagelse. Carol, som lige er blevet ansat hos BeautyInk, fortalte mig en masse spændende ting om huden og bla. hvad der sker, når man piller i huden. Ja, jeg er en ‘piller’ og jeg kan ikke lade vær’…eller det kan jeg nu, efter det Carol fortalte mig. Og nu fortæller jeg det videre til jer. Jeg vidste godt, at hvis man piller, spreder man bakterierne rundt i ansigtet og forårsager nye irriterende bumser. Men med lidt desinficering efter er den ged jo barberet…troede jeg. Det viser sig så, at når man trykker på en bums, så kan man risikere, at betændelsen også springer ud under huden og forårsager nye tilfælde. Så det er jeg stoppet med fra i dag af!

Nå men tilbage til det jeg egentlig ville skrive om, førstehjælp til min hud. Beautyink har en behandling, som hedder Elizabeth Arden PRO – 30% Peeling, som jeg altid benytter mig af, når min hud driller eller har brug for en opfriskning. Den forbedrer hudens fugtniveau og giver frisk, sund og strålende hud og giver gode resultater på hud med acne, linier, rynker og pigmentering. Den er designet til at eksfoliere, fugte og ensarte udseendet af huden og så passer den til alle hudtyper.

Efter min behandling fik jeg god vejledning til den hudpleje jeg skulle bruge, til at få min hud i balance igen. Hvilke produkter jeg købte, kan I se på billedet, men husk altid at få skræddersyet jeres egen sammensætning af produkter, så de passer til jeres hud.

Nu er min hud blevet nulstillet og jeg venter kun på at den snart bliver fin igen.

 

IMG_2935

1 kommentar

  • Hej, flot hjemmeside. En af mine nærmeste veninder har fået bugt med hendes urene hud med ampuller fra os, http://www.ampullab.dk. Helt rene ampuller til ansigtet, som i andre lande kun sælges via kosmetologer, men vi har valgt også at sælge til slutbrugerne, nemt og enkelt. Godt nytår mvh Anne Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 dage på juice - 3 dages udrensning