Tilbage i ‘Vild Med Dans’

IMG_7328

For første gang i ‘Vild Med Dans’ historie er tre skønne personer inviteret med ind i familien for, at prøve kræfter med en latindans hver. I lidt over en uge skal de træne sammen med en prof danser og d. 23 oktober vil de komme til at konkurrere imod hinanden i det store ‘Knæk Cancer’-program.

I går mødte Silas, René Christensen og jeg vores dansepartnere, som hver især har haft cancer tæt inde på livet. Vi vil sammen gøre vores bedste til, at lave de fedeste danse, så vi forhåbentlig kan få samlet en masse penge ind…og som sædvanlig driller Silas og jeg allerede hinanden med, at NU er konkurrencen mellem os to startet…GAME ON…hahahaha 😉

Jeg glæder mig som en gal til at danse igen, mærke den dejlige energi fra ‘VMD’ og til at danse cha-cha-cha med min super seje dansepartner Torben, hvor vi i ‘VMD’ vil “knække cancer”!

  190784611-IMG_0648.JPG 190785011-IMG_0645.JPG FullSizeRender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finaleugens flotte looks