Vi gjorde det!

Smykke-eventyr hos Georg Jensen

Georg Jensen viste i går Vivianna Torun Bülow-Hübes anerkendte smykkedesigns frem i smukke eventyrlige omgivelser. Hendes smykker blev beundret af selveste Picasso og smukt båret af kvindelige ikoner som Billie Holiday.  De moderne fortolkninger er til stor beundring og jeg ved godt hvad der skal på ønskelisten i år! Min favorit er klart billede nr. 3 og så måske også lige det smukke ur fyldt med diamanter. Hvilket smykke er jeres favorit?FullSizeRender FullSizeRender-1 FullSizeRender-10  FullSizeRender-3 FullSizeRender-2 FullSizeRender-5  FullSizeRender-7 FullSizeRender-9 FullSizeRender-8

FullSizeRender-4 FullSizeRender-11
FullSizeRender-13 FullSizeRender-12

FullSizeRender-6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi gjorde det!