Heal The World <3

paris

Fredag d. 13 blev i den grad ulykkens aften i kærlighedsbyen Paris. Kan ikke lade vær’ med at tænke på hvilken ondskab der skal til for, at sende sådan et signal. Sender mine varmeste tanker til Paris og ber’ til, at verden snart bliver et bedre sted! Det kan godt være, at vi som almindelige mennesker ikke kan gøre så meget ved de meningsløse gerninger, men vi kan gøre verden til et bedre sted, ved at starte med os selv. Dræb det med kærlighed og så vil jeg slutte af med en af Michael Jacksons bedste sange… “Heal The World”!

“Heal The World”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg