Pudder til uren hud

Permanent hårfjerning -glatte ben for altid!

Permanent glatte stænger, hvem vil ikke have det?! Jeg har altid ønsket mig at få laserbehandlet mine ben, så jeg kunne slippe af med de evigt krassende børster! Jeg kan nemlig fortælle jer, at jeg er født med noget der ligner mandeben. Sort kraftig pels, som vokser med lynets hast. Jeps, bløde ben har altid været noget der har eksisteret for mig i et par timer og så var den fornøjelse ovre. Derfor har jeg i mange år benyttet mig af epilering, men nu har jeg kontaktet Nygart Privathospital for at få dejlige permanente glatte ben!

Det er søde Sarah Thomsen, som møder mig med et kæmpe smil og viser mig ind i behandlingsrummet. Jeg smider bukserne og vi går igang med behandlingen. Hun starter med at se på mine ben og fortæller mig, at mine hår er perfekt til laserbehandlingen, da de er helt mørke (jo mørkere hår, jo bedre virkning), FEDT for mig 😉

Det gør lidt nas, men det er jo kun et kortvarig niv og Sarah er ret god til at aflede min opmærksomhed med masser af tøsesnak 🙂 Kort tid efter var det overstået og nu glæder jeg mig til om 10-20 dage hvor jeg får en hårfri periode. Uh jeg glæder mig 🙂

FullSizeRender.jpg-3

Kæmpe maskine, der snart får tryllet mine ben hårfri…

FullSizeRender.jpg

Laser…here we come!

FullSizeRender.jpg-4

Sarah tegner markeringer på benene for at holde styr på for- og bagside.

FullSizeRender.jpg-1

Der bliver lagt en kold gele på, inden Sarah begynder at skyde løs med laseren…

FullSizeRender.jpg-2 Så er vi igang… 😀  FullSizeRender

Har fået disse smarte briller på, så jeg ikke bliver blændet af lysimpulserne…

5 kommentarer

 • Caroline

  Hej Claudia.
  Jeg står lidt i samme problem, som det du beskriver. Hvordan er din erfaring med det indtil videre. Ved du om det er muligt at få behandlingen i Jylland, eller kender du til et alternativ derovre?
  VH Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Hej Caroline,

   Jeg er super glad for resultatet indtil videre. Mine ben er allerede meget glattere og jeg barberer dem kun hver 3. dag nu. Det er SKØNT 🙂 Jeg har lige været inde på deres side og kan se, at de også har en afdeling i Århus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jennie Madsen

   Hej Claudia

   Hvordan er din erfaring med laserbehandling i intim-området?

   MVH Jennie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Claudia.
  Du kan god glæde dig. Jeg har fået 5 behandlinger, og det er nok det bedste jeg har gjort for mig selv! Som jeg plejer at sige, ja jeg har været en lille abekat med alt den hår jeg havde, men nu er det ved at være SLUT!!! Jeg er så glad☺️ Med venlig hilsen Christina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Det lyder fantastisk Christina 🙂 Tak for din deling af din erfaring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudder til uren hud