NYTÅRSKJOLER

Kom til at købe min julegave

I sidste uge skrev jeg et indlæg om nogle af mine jule cravings (her). Men nogle af tingene var lige liiidt for uimodståelige og jeg kom vist til at købe et par støvler fra Ellos. Selvom der stadig er et par dage til juleaften, så synes jeg da ikke at det gør noget, at forkæle sig selv med en lille tidlig julegave 😉 Jeg har længe manglet et par støvletter som disse, da de er spidse i enderne og derfor passer perfekt til mine jeans med boot cut. Egentlig mangler jeg rigtig mange sko nu hvor jeg tænker over det…hmmm det kunne være, at jeg ønske mig nogle flere til jul…

FullSizeRender-3

FullSizeRender-2 FullSizeRender-1  FullSizeRender

 

Sponsoreret indlæg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSKJOLER