Opskrift på chokoladekagen fra 'Kender du typen'

Håndlæsning

FullSizeRender-11

Det spirituelle og alternative har altid været et område, som jeg har beskæftiget mig meget med. Jeg har læst masser af bøger om healing, ånder og alt hvad der har med den verden at gøre. For en del år siden var jeg tilmed hos en spirituel dame for rådgivning.

I mange år har jeg leget med tanken om, hvordan det ville være, at få læst mine hænder og nu syntes, at jeg det var tide også at prøve dette.

Det hele sker hos det fantastiske Samadhi Spa. Idet jeg åbner døren forvandler det travle københavnerliv sig til en verden fyldt med zen og wellness. En sød receptionist byder mig velkommen hvorefter hun finder et par friske hotelslippers til mig og fører mig ind til Krumme, som sidder omringet af farvestrålende levende lys og buddhistisk interiør.

Vi starter med en lille samtale og så går vi ellers igang.

Det første jeg skal gøre er, at tegne en blindtegning. Jeg tager min hånd op, ser kun på den og begynder at tegne med min anden hånd. Min tegning ligner IKKE en hånd, men en skrumpet handske med heksenegle! Krumme begynder derefter at fortolke min tegning og HOLD NU OP hvor kan hun læse meget ud fra sådan en krusedulle…enormt imponerende. Hun går derefter videre til at læse mine hænder og hvad hun ikke kan fortælle om mig…det er jo helt vildt! Alt hvad hun siger om mig, kender ikke engang mine forældre til og jeg tænker ‘Kan man læse ALT det på mine hænder’. Mine inderste følelser og tanker som kun jeg går med inde i mig selv og ikke snakker med nogen om. Det læser hun med det samme ud fra mine hænder. SPOT ON! Hun forklarer mig, at det er fordi linierne i min hånd bliver skabt af mine nerveenheder og impulser fra hjernen. Logisk nok tænker jeg så 😉

Imens jeg sidder og bliver ‘læst’, går der en masse tanker og følelser igennem mig og finder det egentlig utrolig grænseoverskridende, at Krumme nu allerede ved så meget om mig. Personligt har jeg det enormt godt med, at folk ikke ved hvad jeg tænker og føler…jeg kan godt lide at være en lukket bog og hvis nogen begynder, at åbne min bog op og læse i den, ja så føler jeg mig utrolig ‘nøgen’ og utilpas. Dette påpeger Krumme også overfor mig, at kun virkelig skal sidde og provokere og kæmpe for, at få lov til at komme ind til mig. Hun kendte ligepludselig sider af mig, som ikke engang min bedste veninde gør.

Oplevelsen med Krummes håndaflæsning var et wake-up call for mig. Hun sagde egentlig en masse ting, som jeg allerede godt vidste, men det, at hun skar tingene ud i pap og virkelig satte tingene i perspektiv, åbnede mine øjne. Det var en utrolig god måde at blive vejledt og blive klogere på mig selv og jeg vil helt sikkert prøve det igen.

Alt i alt var det virkelig sjovt og interessant at høre en så utrolig korrekt beskrivelse om mig selv og jeg er meget imponeret over, at man kan se så mange ting, som jeg ellers troede kun jeg kendte til, i sine hænder. 

FullSizeRender-12

IMG_3938

FullSizeRender-9   FullSizeRender-10

Du kan læse meget mere om Krummer HER

1 kommentar

  • Den håndtegning ser god ud, kan se du får succes med nogle ting
    Positivt
    Min bedste veninde er Håndlæser, så har prøvet det før, er selv healer og ja vi kan se mere end du tror
    Tak fordi du skriver om det og ❤kram og godt nytår til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på chokoladekagen fra 'Kender du typen'