...og vinderen er!

Lige nu – 20% på JewlsCph!

FullSizeRender

Jeg ELSKER smykker! Kan ikke få nok af dem og tror nok, at sangen ‘Diamonds are a Girl’s best Friend’ kan beskrive hvor meget jeg elsker glitter og bling. Et uberørt snelandskab hvor solen stråler ned på de smukke glitrende snekrystaller, er det smukkeste jeg ved. Det gør mig glad og glitrende ædelsten er ingen undtagelse. I dag er jeg taget hen til min dejlige venindes butik, JewsCph på Blegdamsvej (104 A i København). Mai Manniche er en super dygtig designer, forretningskvinde og ikke mindst POWERKVINDE! Og så er hun min veninde gennem mange år. Nu har hun også åbnet butik i Århus (Klostergade 3)og webshoppen har også fået et flot nøk op ad.

Jeg ELSKER at komme og besøge Mai i hendes butik, for der er altid en masse lækre smykker at drømme sig hen i. Det sker da også af og til, at jeg leger prinsesse og skal prøve alle de flotte smykker…på EN GANG! Betjeningen er i top, da det søde personale altid er klar til, at give den bedste vejledning…for tro mig, det får man brug for, ellers er der ALT for mange lækkerier at vælge imellem 😀

Lige nu kan du få hele 20% rabat både på webshoppen og i butikkerne. Og hvad er bedre end fantastiske smykker? Fantastiske smykker med rabat 😉

Det eneste du skal gøre er at oplyse rabatkoden ved betaling:

claudiarex

Rigtig god shopping <3

IMG_5263 IMG_5259 IMG_5260 IMG_5261  IMG_5265

2 kommentarer

  • Zille

    Kære Claudia, så et madprogram med dig forleden og du havde nogle rigtig flotte øreringe på (de sad tæt langs øret, og der var en masse kæder der hang under) Hvor er de fra? Blev helt forelsket i dem :o) På forhånd tak..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh hvor er det fristende, de er jo alt for smukke! Måske en tidlig fødselsdagsgave til mig selv? 😉

    TheNormcoreRebel

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...og vinderen er!