Lige nu - 20% på JewlsCph!

I’m back, nyt hus og masser af god energi!

Hey allesammen, så er jeg tilbage igen på bloggen. Den seneste tid har været enorm hektisk og det har gået lidt ud over bloggen. Men nu er jeg tilbage med masser af energi <3

Her på det sidste har min kæreste og jeg været ude på jagt efter et nyt hus. Det at købe hus er en stor beslutning og sikke en opgave vi er kommet på! Beliggenheden skal sidde i skabet, huset skal være i god stand, indretningen af rummene skal passe til vores krav osv. osv. Men pris og alle vores kriterier går ikke altid hånd i hånd. Vi har derfor måtte skære ned på en masse kriterier og vi har leget med tanker om at købe noget gammel møg og sætte det i stand. Men orker man det? Tja…måske. Nu har vi i dag været ude og kigge på hus nr. 120 (det føles det ihvertfald som om) og det sidder lige i skabet. Som i SKABET! Hold nu op hvor er det lækkert og det ligger i det hyggeligste kvarter. Kryds fingre for os…for vi giver sgu et bud 😀

Masser af god karma og kærlighed til jer!

 

1 kommentar

  • Bjarne Munk Breinbjerg

    Hej Claudia… Hvor det glæder mit hjerte at I har fundet jeres drømmehus, så håber jeg inderligt at alt flasker sig for jer.. Sender jer de varmeste hilsner og god vind med hus, samt kærligheden..;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu - 20% på JewlsCph!