Pandekagedag - Pandekager på en sundere måde

Produktet du ikke troede, du havde brug for…

For mig er en god hudplejerutine enorm vigtig. Dagcreme, serum osv. er jeg stor fan af og jo flere produkter jeg kan forkæle min hud med, jo bedre. Derfor er jeg så vild med mit seneste fund indenfor hudpleje. En pudder til nattetimerne. Og ja… jeg sagde pudder! Da jeg først blev introduceret for dette sjove påfund af min kosmetolog Karina Bredahl fra BeautyInk, var jeg ved at falde ned af stolen af grin. Men jeg besluttede mig for, at give den her ‘natte-pudder’ en chance. Og THANK GOD for det! Min hud har aldrig været flottere. Denne pudder skal påføres som det sidste i din hudplejerutine før du går i seng. Den tilfører huden en masse gode mineraler, reducerer porer og forbedrer hudens skin tone og tekstur. Som det sidste plus tilfører den huden et smukt glow. Den dufter lidt af krydderier, men det er nu meget hyggeligt. Man kan få den i tre forskellige farver (light, medium og clear). Jeg bruger nu den uden farve, da jeg synes, at det er lidt for meget af det gode, at gå i seng med følelsen af at have sminke på. Men det er jo hvad man er til. Den er jo perfekt, hvis man har en lidt uren hud og gerne vil se smuk ud for sin kæreste 24 timer i døgnet. Min kæreste må sgu finde sig i, at jeg ikke altid er fuldt stylet og det er nu også meget dejligt med lidt kontrast 🙂

1

1 kommentar

 • To produce your skin layer attention schedule more quickly and easier, multi-task.

  As an example, you can use a face cleaner and exfoliator in your
  shower rather than afterward while watching basin. Also look at products that
  do multiple point, such as exfoliating cleaning agents or skin lotions which consist of sun screen lotion.

  Brighten your skin if you think you’re looking dull in the mirror these days.

  Initial, use an exfoliating wash to remove the dead skin cells
  to show new skin. 2nd, as soon as you use your cosmetics, swipe a comfortable-well developed highlighter across the
  top of the your cheekbones. Any additional shimmer can make your epidermis seem fresh and dewy.

  Wear sunscreen religiously and stay out of sun as much as possible if you
  are suffering from a breakout. The Ultra violet rays from the sun boosts swelling and swelling inside your epidermis.

  Your skin can also become more sensitive to the light of the
  sun if you are using acne medication.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekagedag - Pandekager på en sundere måde