Produktet du ikke troede, du havde brug for...

Classy look til få penge

Lige nu er jeg inde i en periode, hvor jeg elsker at have et classy lækkert outfit på. Som jeg har skrevet i et af mine tidligere indlæg, så synes jeg, at en kvinde klædt i sådan et look oser af selvtillid og sensualitet.

Jeg handler bedst på nettet. Der får jeg det bedste overblik og det bliver bragt lige til min dør. Denne gang har jeg handlet på moodz.dk og fundet et classy råt outfit. Jeg er jo til det rå look, så jeg kunne ikke stå for de skinny bukser i læderlook. Når der så er styr på det, så finder jeg balancen i en lækker skjorte, der sidder lidt lose med en strik over -det er jo ikke sommer endnu 😉 Til at sætte prikken over i’et, har jeg valgt en lækker tidløs frakke.

Alle items kan kombineres forskelligt og specielt frakken kommer jeg til at bruge som en fast del i min garderobe.

Selve webshoppen er ikke det helt store Vouge, men stille og rolig, girly og nem at navigere rundt i. Priserne er til at betale, så man kan få noget pænt tøj uden at ruinere kontoen. Som lidt ekstra er der gratis fragt, hvis man køber over kr. 399.  Så med lidt fantasi, kan man let finde nogle fine looks til bæredygtige priser.

IMG_5576 IMG_5577 IMG_5578 IMG_5579 IMG_5580

IMG_5840

Frakke kr. 269,95

Strik kr. 249,95

Skjorte kr. 149,95

Bukser kr. 249,95

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produktet du ikke troede, du havde brug for...