Fra kort page til langt havfruehår

Permanent hårfjerning – part 2

Så er tiden kommet til, at jeg igen skal skydes med laser. Stængerne skal være klar til sommer, så jeg besøgte igen søde dygtige Sarah på Nygart Privathospital, denne gang i Lyngby.

Efter den første gang (læs om det HER) jeg var hos Sarah, har jeg været til et par opfølgende behandlinger. Jeg er stadig ikke 100% hårfri, men jeg er godt på vej. Sarah mener, at jeg ikke har så langt igen, så jeg glæder mig til, at jeg forhåbentlig kan lufte stængerne til sommer uden de evigt stædige stubber.

IMG_5889

1 kommentar

  • Johanne

    Jeg er vildt interesseret i at vide om denne behandling er sponsoreret eller der er samarbejde med Nygart?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra kort page til langt havfruehår