Permanent hårfjerning - part 2

En ny begyndelse

Claudia Rex - Fotograf Anja Ekstrøm-10

En æra er slut og det er tid til at takke farvel til Bloggers Delight. Det har været et fantastisk samarbejde og jeg har nydt hvert et sekund hos dem. Dygtige og behagelige medarbejdere, der altid har et smil parat.

Nu er tiden kommet til, at jeg starter mit eget op, nemlig mit eget univers. Jeg samler mine yndlings shops, hvor du kan shoppe løs, booke teambuilding, foredrag, danseundervisning og ikke mindst følge med på min nye blog, som også får et helt nyt look.

Med tiden vil der måske også komme noget spændende nyt med mit eget design.

Følg med i ‘Claudias Univers’ på www.claudiarex.com fra d. 3 maj.

Der vil ske ting og sager….

Vi ses <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanent hårfjerning - part 2