Permanent hårfjerning - part 2

EN KORT EN LANG – FÅ LANGE NEGLE UDEN TIPPER NU!

De sidste mange år har jeg været en flittig kunde hos BeautyInk. Lange negle har været en del af mit look og jeg har haft mange sjove udgaver. Det sidste halve år har jeg dog holdt pause og har kørt 100% naturel. Nu er det på tide, at få de lange klør tilbage. Normalt lader jeg mine egne vokse og får lagt gele oven på neglen som en forstærkning. Det gad jeg ikke vente på denne gang og snød derfor lidt med denne smarte metode.

IMG_8511Der bliver sat skabeloner på og neglene formes
IMG_8510IMG_8509

IMG_8513Neglene er støbtIMG_8512

IMG_8515Nu bliver den farvede gele lagt på og neglen får sin rigtige formIMG_8514 IMG_8517Færdig og jeg er nu klar til indtage dagenIMG_8519

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanent hårfjerning - part 2