EN KORT EN LANG - FÅ LANGE NEGLE UDEN TIPPER NU!

JAGTEN PÅ ET GODT ROLEX UR

Jeg overvejer stærkt, at investere i et Rolexur. Jeg har det normalt rigtig godt med, at mine penge ligger og hygger sig i min bank, men idéen om, at investere i noget, som jeg kan nyde hver dag og som samtidig vil stige i værdi, tiltaler mig enormt meget. Jeg kan selvfølgelig gå ud og købe et helt nyt ur, men som den krejler jeg er, vil jeg hellere finde et rigtig lækkert ur, som har nogle år på bagen og samtidig gøre et godt køb. Jeg var forleden ved at købe et utrolig smukt ur på Lauritz.dk, men blev frarådet at købe Rolex på denne side af en masse af mine venner, som har en del dårlige erfaringer med de såkaldte “Frankenstein-ure” (Et Rolex ur, som er blevet ‘opdateret’ med uoriginale effekter) og vil derfor ikke have den samme effekt som en investering. Så hvor finder man et godt brugt ur uden at blive snydt? For det er virkelig ærgerligt, at bruge så mange penge og så købe katten i sækken.

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 21.29.05 4336438

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN KORT EN LANG - FÅ LANGE NEGLE UDEN TIPPER NU!