ORANGE IS THE NEW BLACK!

Vild Med Dans – hygge med Karina Frimodt

I går mødtes jeg med min rigtig gode veninde Karina Frimodt. Hun er i fuld gang med at træne op til i aften og vi fik os en snak om Vild Med Dans og hvordan den sidste uges træning er gået. Men først skulle der venindehygges og drikkes en dejlig kop te.

Personligt var jeg rigtig lettet og glad over, at Karina og Søren kom videre fra deres omdans i fredags. Jeg tror på, at Søren har en masse mere at byde på og i aften skal de danse den friske og glade jive. Jeg kunne forstå på Karina, at det har været en rigtig sjov uge. De var så glade og taknemmelige over at komme videre og jeg fik da også lige lov til, at smugkigge lidt på deres jive, som hun havde optaget på mobilen.

Jeg kan selvfølgelig ikke røbe så meget, men jeg kan fortælle jer, at I skal glæde jer til en sjov og anderledes jive 😉

I aften går det løs og allerede nu er alle parrene i gang med at prøve deres danse af foran kamerarene og kl. 16.00 skal de være klar til generalprøven. Det bliver rigtig spændende, at se hvordan nydanserne mestrer de nye danse og jeg krydser fingre for mine (hemmelige) favoritter.

Held og lykke og rigtig god Vild Med Dans aften 🙂

img_9078 img_9079 img_9080

Bluse – CatwalkJunkie

Shorts – KJÆR KØBENHAVN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORANGE IS THE NEW BLACK!