Vild Med Dans - hygge med Karina Frimodt

VILD MED DANS – EN HYGGESNAK MED MIE MARTHA MOLTKE

img_9449

I dag rendte jeg ind i Mie Martha Moltke, der var på vej til træning med Thomas Buttenschøn. Vi tog os en lille snak om VMD over en bid mad og om hvordan det var, at stå på kanten til at ryge sidste fredag.

Hele denne uge har de knoklet, så de i morgen kan vise os alle den lækre fangende Slowfox. Det er ingen hemmelighed, at Thomas er en latin-fyr og ovenpå sidste uges omdans, har Mie og Thomas brugt ekstra meget tid i træningslokalerne. Det var nemlig en stor forskrækkelse, at stå der og være så tæt på slutningen af deres eventyr. Heldigvis blev de stemt videre og de gik derfor i fuld gang med forberedelserne til denne uges dans.

Mie har været en fast del af VMD i 11 år og hendes bedste placering er en flot 4. plads. I år har hun – som hun selv beskriver det – fået det bedste match nogensinde og håber derfor også, at de kan få lov til at danse i mange flere uger. Det er måske også hendes sidste år, så det ville da være skønt, at slutte af med en finaleplads. Personligt kan jeg se en masse potentiale i Thomas, så jeg krydser også fingre for, at resten af DK har lyst til, at se hvor dygtig han kan blive.

I morgen skal de danse standarddansen Slowfox og jeg håber på, at Mie har tryllet en standard-mand frem i Thomas. Hvis der er nogen der kan, så er det Mie. Mie er nemlig standarddronningen over dem alle og er den der har høstet flest trofæer af alle de kvindelige danserinder. Uanset hvad, så glæder de sig ihvertfald rigtig meget til at svæve over danmarks mest populære dansegulv i morgen. Det bliver overdrevet spændende!

img_9448 fullsizerender fullsizerender-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild Med Dans - hygge med Karina Frimodt