VILD MED DANS I ÅRHUS

JAGTEN PÅ DET PERFEKTE SKITØJ

Jeg sidder her og leder efter noget lækkert nyt skitøj. Egentlig skal jeg på badeferie først, men skitøjet trækker lidt mere i mig pt. Jeg drømmer mig langt væk i sæt fra SOS, men de er enormt dyre. Det er heller ikke fordi jeg mangler skitøj…jeg ligger nok inde med 4 forskellige sæt. Men som skientusiast kan jeg aldrig få nok af de lækre varme klæder og derfor kan jeg jo godt drømme mig væk alligevel. For mig gælder det ikke kun om at holde sig varm. Der er også en del fashion i det. Hele mit liv har jeg været den sporty type på pisterne, men i år tænker jeg at lægge stilen om til det mere feminine og ladylike look.

ski10 ski8

ski5ski4

ski3

image2-sosski-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILD MED DANS I ÅRHUS