JAGTEN PÅ DET PERFEKTE SKITØJ

PÅ VEJ TIL VARME, DYKNING OG AFSLAPNING

I sidste uge fyldte jeg 30 år og Kasper havde valgt, at give mig en rejse til de fantastiske øer på Philippinerne. For to år siden faldt vores hjerter for det skønne ferieparadis og det er simpelthen så fedt at skulle tilbage dertil. Vi dykker også begge en del og tanken om, at skulle tilbage under de blå bølger og svæve i Kong Neptuns verden, får sommerfuglene i maven til at flyve rundt. Men inden vi kan lægge os tilbage i de bløde solstole, venter os en tur på ca. 2 døgn. 48 timers rejse lyder af meget, men fra vi træder ind i Københavns lufthavn gør vi en dyd ud af, at bruge hvert eneste minut på at nyde vores ferie. Derfor startede vi vores rejse med, at bestille en lækker saftig burger på MASH og en kold øl.

img_0086

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derefter satte vi os godt tilrette i flyveren. 6 timer senere landede vi i Doha for derefter at tage det næste fly til Manilla med kun 3 timers mellemlanding. Også her fik vi det bedste ud af tiden med masser af window shopping og en lille mellemsnack. 8 timers flyvetur og én overnatning senere ventede vores private bus foran hotellet for, at køre os til havnen, hvor vi skulle sejle hen til den ø, hvor vores resort ligger.

img_1542

img_1646

img_1551

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_1689

img_1691

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læg lige mærke til initialerne 😉 

Velkomstsang, frisk kokosnød og dejligt vejr bød os velkommen og nu kunne vi bare ligge os tilbage og nyde solen.

I dag har vi været ude og dykke og jeg læser nu op til at blive en ?Advanced Open Water Diver? (næste trin efter grund certifikatet). Det åbner op for nogle flere oplevelser og jeg må derefter bla. dykke dybere ned og dykke ned til vrag. Sidstnævnte glæder jeg mig helt vildt til, da histore er en af mine store interesser og hvilken bedre måde end at kombinere de to ting.


Ferien er startet godt og den bliver sikkert kun bedre. Jeg har tænkt mig at komme med flere updates fra ferien og hvis I har spørgsmål eller oplevelser I kan anbefale er I meget velkomne til at kommentere længere nede.

Masser af varme solskinshilsner fra Philippinerne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jogging suit – Catwalk Junkie

Sko – Aldo

Tasker – Campomaggi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JAGTEN PÅ DET PERFEKTE SKITØJ