EN KORT EN LANG - FÅ LANGE NEGLE UDEN TIPPER NU!

TYFON – SÅ HAR MAN PRØVET DET MED!

Ferien her på Philippinerne er startet godt. Vejret har været ok og vi har dykket en del. Kasper og jeg startede allerede med at dykke på vores første dag og spontane som vi er, besluttede vi os for, at videruddanne os. Kasper er en erfaren dykker med 122 dyk bag sig, så han er efterhånden en garvet gut og manglede udfordringer. Derfor  valgte han at videruddanne sig til ?Rescue Diver’. Dvs. efter to tykke bøger og en helvedes masse øvelser, er han certificeret til at redde andre. Heldige mig, så kan han redde mig, hvis det bliver nødvendigt en dag.

Jeg selv har i mange år “kun” haft det der hedder ?Open Water?, som bla. vil sige, at jeg må dykke ned til 18 meter. Det i sig selv lyder jo egentlig fint nok, men i mange år har jeg gerne ville længere ned på de mere spændende dyk og dykke ved de historiske vrag.

Vi nåede lige at blive færdige og skulle til at nyde de sidste stråler fra solen, inden turen gik videre til næste destination, da det bankede på døren. Der stod vores housekeeping- familie, som sagde, at vi skulle flytte fra vores dejlige lækre hytte med fantastisk udsigt, til en hytte længere nede, da der var brudt tyfon-alarm ud?og vi skulle skynde os! På fem minutter fik vi smidt al vores lort i kufferterne og blev eskorteret ned til en sikker hytte. Af en viking at være (som vi danskere nu er) synes jeg ikke det var så slemt, men vi slap også billigt. En del storm og en meter regn blev det til.

Halvdelen af vores ferie er gået. Vi sidder nu i lufthavnen i Manilla og venter på vores fly letter og turen går atter til hvide sandstrande og endnu mere dykning. Det er en fantastisk gave jeg har fået af min søde kæreste og synes sgu at livet er herligt <3


img_0296

Udsigten fra vores hytte om aftenenimg_1722 img_1798 img_1799 img_1802

En typisk båd på Philippinerne
img_1817
Så skal der studeres
img_1746 img_1797 img_1835 img_1984img_2202
Tilfreds efter feriens første dyk
DCIM116GOPROGOPR0015.fullsizerender-2 img_0158

Udsigten fra vores hytte om morgenenfullsizerender-1Vores mega seje tjener Joey, som kan alle gæsternes navne
img_2243En af vores sjove og fantastiske dykkerinstruktører 
img_2249

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN KORT EN LANG - FÅ LANGE NEGLE UDEN TIPPER NU!