JEG HAR RYDDET UD I MIT TØJSKAB OG SÆLGER FRA 5 KR. OG OP!

FÅ 15% RABAT PÅ FORYNGENDE ANSIGTSBEHANDLING OG FÅ DIN GLØD TILBAGE!

Efter 16 dage i solen er min hud godt medtaget. Selvfølgelig har min solcreme beskyttet mig mod de værste skader, men så er der jo lige de lange perioder, hvor jeg ikke lige fik opfrisket solcremen og solen har derefter haft en fest i mit ansigt. Derfor havde jeg allerede inden jeg tog på ferie, bestilt en tid hos min faste skønhedspusher Beautyink for, at få tilføjet en ordentlig omgang fugt til min hud.
Og sikke en forskel…efter min behandling så min hud ikke bare 1000 gange mere frisk ud, men det lignede jo, at jeg lige var trådt ud af sminken med et ordentligt lag foundation. Fantastisk at føle sig så pæn uden makeup. 
Den behandling jeg fik hedder ´DermaOxy Ansigt Fugtboost’
En oxygen behandling indeholder diamantslibning, der blidt fjerner det yderste tørre hudlag, som ellers gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker microdermaBrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. Derefter tilføres huden serum, der presses let ind i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres huden en række antioxidanter, der styrker og mindsker ældning af huden. En dermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud og booster den med fugt. Og man vil se resultatet allerede efter 1. behandling, som jeg også gjorde.
Som et juletilbud fra mig til dig, kan du lige nu få 15% rabat på denne behandling. Men skynd dig, for det gælder kun her i december 🙂
Alt du skal gøre er blot, at skrive CR15% i kommentarfeltet, når du bestiller behandlingen på www.beautyink.dk.
 Perfekt til at forkæle dig selv eller måske en du holder af.
God fornøjelse 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR RYDDET UD I MIT TØJSKAB OG SÆLGER FRA 5 KR. OG OP!