FED AFTEN MED DIZZY MIZZ LIZZY OG DÙNÈ!

KREJLER PÅ 1. KLASSE

Den mest brugte app på min mobil er DBA, det mest brugte link på min mac er Lauritz.com. Jeg elsker at krejle og jeg elsker at købe lækre ting til et hammerslag. Det giver mig et kick at gør en god handel og så nyder jeg meget mere, at betragte mine kup end hvis jeg blot havde købt det i en butik.

Noget jeg holder endnu mere af er, at gå rundt på mine forældres gård og finde gamle ting, som kan pynte i mit hjem. Min far er ligesom jeg enormt dygtig til at gemme ting (oversat UTROLIG dårlig til at smide ud), så derfor er det altid sjovt, at gå på opdagelse i min fars gemmer. Den seneste ting jeg fandt, var et gammelt staldvindue, som skal pryde min væg. Hvor den skal være har jeg ikke fundet ud af endnu, så det må I vente med til en anden god gang.

De sidste par dage har Kasper og jeg brugt på at flytte i vores nye store hus og derfor har vi været i fuld gang med at finde nye møbler.

Jeg har fundet denne super fede sofa på Lauritz. Lige spyttet ud af fabrikken, overdrævet lækker og så til halv pris. What’s not to like! Sofabordet i galvaniseret stål er også nyt og er fundet på DBA.

IMG_7021IMG_7020

IMG_7019

Nyt bord og nye spisestole. Jeg har købt et SÅ skønt plankebord, som jeg forventer leveret en af dagene. Vores spisestole kom i går. 6 fede Hay stole til noget af et kup. Glæder mig til at få spisebordet leveret! Indtil det banker på døren, må vi nøjes med vores gamle.

IMG_7016

Nå ja, jeg kom vist også til at købe et par barstole på DBA…

IMG_7012IMG_7013Der er stadig et helt hus som skal fyldes ud med lækre fund, så heldigvis er det en god undskyldning for, at besøge det lokale loppemarked i næste weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

FED AFTEN MED DIZZY MIZZ LIZZY OG DÙNÈ!