NYTÅRSKJOLER

Permanent hårfjerning -glatte ben for altid!

Permanent glatte stænger, hvem vil ikke have det?! Jeg har altid ønsket mig at få laserbehandlet mine ben, så jeg kunne slippe af med de evigt krassende børster! Jeg kan nemlig fortælle jer, at jeg er født med noget der ligner mandeben. Sort kraftig pels, som vokser med lynets hast. Jeps, bløde ben har altid været noget der har eksisteret for mig i et par timer og så var den fornøjelse ovre. Derfor har jeg i mange år benyttet mig af epilering, men nu har jeg kontaktet Nygart Privathospital for at få dejlige permanente glatte ben!

Det er søde Sarah Thomsen, som møder mig med et kæmpe smil og viser mig ind i behandlingsrummet. Jeg smider bukserne og vi går igang med behandlingen. Hun starter med at se på mine ben og fortæller mig, at mine hår er perfekt til laserbehandlingen, da de er helt mørke (jo mørkere hår, jo bedre virkning), FEDT for mig 😉

Det gør lidt nas, men det er jo kun et kortvarig niv og Sarah er ret god til at aflede min opmærksomhed med masser af tøsesnak 🙂 Kort tid efter var det overstået og nu glæder jeg mig til om 10-20 dage hvor jeg får en hårfri periode. Uh jeg glæder mig 🙂

FullSizeRender.jpg-3

Kæmpe maskine, der snart får tryllet mine ben hårfri…

FullSizeRender.jpg

Laser…here we come!

FullSizeRender.jpg-4

Sarah tegner markeringer på benene for at holde styr på for- og bagside.

FullSizeRender.jpg-1

Der bliver lagt en kold gele på, inden Sarah begynder at skyde løs med laseren…

FullSizeRender.jpg-2 Så er vi igang… 😀  FullSizeRender

Har fået disse smarte briller på, så jeg ikke bliver blændet af lysimpulserne…

Næste indlæg

NYTÅRSKJOLER