TØSEAFTEN MED 'BAD MOMS'

AT FINDE DEN RETTE SOFA

Min kæreste og jeg skal snart til at flytte ud i vores nye hus og derfor skal vi have en masse nye møbler. Det første vi skal have anskaffet os er den rette sofa. Men hold nu op hvor er der mange forskellige designs at vælge imellem. Personligt elsker jeg de minimalistiske sofaer. De er dog ofte enormt dyre og jeg gider ikke bruge en halv bondegård på en sofa. Ikke når vi har dyr, som hopper og leger i den og jeg til tider kommer til at spilde lidt chokolade her og der. Så hvor finder jeg en sofa som er stor nok til at rumme 6-7 mennesker, ser dyr ud uden at være det og samtidig er god at sidde i? Lige nu er der udsalg mange forskellige steder, men for at være helt ærlig, så gider jeg ikke at bruge mere end 6000,- på en sofa. I know det er temmelig urealistisk, men jeg er samtidig også stædig. Indtil jeg finder den rette sofa, må jeg nøjes med at drømme om disse her:
sofa-mags-en-tissu-les-modules-hayfrontbanner-casano1connect_sofa_leaf_around_mingle1connect_3IDE-inspiration-sofa-billede9molito_berg_207 (1)IDE-inspiration-sofa-billede12

Næste indlæg

TØSEAFTEN MED 'BAD MOMS'