VILD MED SKI

DESIGN TIL SOVEVÆRELSET

For ca. et halvt år siden flyttede vi ind i det hus vi skal bo i i mange mange år. Derfor har vi også været meget selektive, når det handlede om valg af møbler. Soveværelset har ikke været nogen undtagelse og lige det rum har jeg helt specielle krav til. Det skal være minimalistisk og der skal ikke være så meget andet end det nødvendige. En god seng, et natbord og lidt til hyggen. De helt rigtige natborde har jeg ledt længe efter og endelig har jeg fundet de rette hos NICHBA-DESIGN, der passer til vores livstil. Et super lækkert minimalistisk design med en smart holder til en bog og en diskret åbning  til alle Kaspers ledninger. Jeg er fuldstændig faldet pladask for dette mærke, så jeg måtte også have nogle matchende knager til vores morgenkåber. Det eneste vi mangler nu er et par elegante natlamper, men de må komme, når de rette dukker op.

img_3018img_3035
img_3039

img_3027img_2998
img_3026img_2993img_3006img_3024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILD MED SKI