SIG DET HØJT!

PERMANENT HÅRFJERNING – UPDATE

(Photo: Anja Ekstrøm/Makeup&Hair: Louise Liisberg)

Jeg har i mange år haft en drøm om, at få permanente hårfrie ben og for et stykke tid siden tog jeg kampen op mod de genstridige børster (Du kan læse meget mere om min første behandling HER). Jeg har nu haft et par behandlinger hos Nygart Privathospital  og jeg må sige, at jeg kan mærke en stor forskel. Inden jeg startede mit behandlingforløb skulle jeg nok barbere min ben både morgen og aften for, at kunne være mine ben bekendt. Nu kan jeg nøjes med at køre skaberen over stængerne et par gange om ugen. Jeg har stadig et par behandlinger tilbage før jeg kan kalde mig helt hårfri, men allerede nu føler jeg mig meget mere feminin og jeg behøver ikke længere, at have en skaber som en fast del i min håndtaske.

Efter jeg så hvor effektiv behandlingen virkede på benene, startede jeg også med at få laset mine armhuler og bikinilinjen. Et par behandlinger og så var rødstrømpen væk. Ingen hår under armene og bikinilinjen…det er SKØNT!

Snart kan jeg smide skraberen væk og jeg kan kysse sommeren i møde!

 

 

2 kommentarer

 • Trine

  Gælder det kun bilinilijen eller også intimt? Og kan det anbefales disse steder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rex

   Hej Trine

   Tusinde tak 🙂
   Det kan laves over det hele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIG DET HØJT!