TESTER FEDTFRYSNING

EN DAG I GOLFENS TEGN

God begyndelse med golf. Her deltagerneFor et par uger siden blev jeg overrasket på mit dørtrin af skønne Sofie Lassen-Kahlke og Lars Ranthe. De havde simpelthen besluttet sig for, at jeg skulle lære den fine sport golf at kende. Heldigt jeg var hjemme, da de valgte at de troppe op foran min dør sammen med Dansk Golf Union og Tomas Villums dygtige produktionshold tidligt om morgenen 😉

Jeg har altid set golf som en snobbet sport og har derfor holdt mig langt væk fra den. Når det så er sagt, har jeg en masse gode venner, der ofte hygger sig med et slag golf i ny og næ og jeg har altid tænkt, at det kunne være hyggeligt en dag at gøre dem selskab. Derfor var jeg ét stort JA, da jeg blev spurgt, om jeg ville lære kunsten at kende.

En ting jeg lige skal huske at nævne er, at ‘sport’ og ‘golf’ aldrig rigtig har haft en sammenhæng i mine øjne, men jeg må krybe til korset og æde mine ord i mig, for jeg havde da aldrig troet, at jeg skulle have decideret ONDT i min højre underarm i 4 DAGE efter at have svunget rundt på en kølle. UNDSKYLD golfelskere…det er hermed trukket tilbage.

Min tilgang til undervisningen var egentlig åben og jeg tænkte ikke, at det ville være den store udfordring for mig. Jeg er jo vant til at koordinere min krop og tage imod instruktioner…meeeen der kunne jeg igen godt pakke sammen med mine fine fordomme. Golf er en møg svær disciplin og en helt anden måde at arbejde med kroppen på. Samtidig er det enormt sjovt og tiden flyver afsted.

Efter en hel dag i dejligt selskab og god undervisning har jeg fået en rigtig god idé om hvad golf er og hvad det kan give mig. Jeg må indrømme, at jeg er blevet lidt bidt af det. Det er sjovt, udfordrende, enormt socialt og det at gå rundt i mine egne tanker ude i naturen er ubeskrivelig dejligt. Det er en fantastisk måde at stresse af og lade op på. Jeg blev fyldt med energi og mine tanker var igen klare. Med min hektiske hverdag, hvor jeg altid har 30.000 bolde i luften, er det en perfekt måde at lægge alt til side for en kort stund og jeg glæder mig til at jeg igen kommer ud og…svinger køllen 😉

Du kan også prøve det af, når hovedparten af de danske golfklubber slår dørene op og inviterer alle interesserede indenfor på Golfens Dag søndag 30. april.

God begyndelse med golf. Her deltagerne

God begyndelse med golf. Her deltagerneHele holdet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTER FEDTFRYSNING