TAG KAMPEN OP - BRYD DET PERFEKTE BILLEDE!

DE FØRSTE UGER MED SIMON OG VILD MED DANS

Siden Simon trådte ind i træningslokalet for fire uger siden, er tiden fløjet afsted. Vi kender allerede hinanden ubeskriveligt godt og der skal ikke andet end et blik til, før vi ved hvad den anden mener. Det er ret fantastisk, men det er jo det Vild Med Dans gør, det skaber nye venskaber, glæde og ja…ømme fødder.

Da jeg mødte Simon, anede jeg ikke hvilken tid, jeg gik i møde og jeg havde ingen idé om, hvordan vi skulle få det sammen. Det skulle jeg hurtigt finde ud af, for Simon er en bombe fyldt med energi, grin, seriøsitet og jeg kunne blive ved. Simon beriger mig med mange nye ting og jeg glæder mig hver dag til, at skulle træne og ikke mindst hygge sammen med ham.

Nu er der ikke længe til, at det hele går løs. Sommerfuglene er begyndt at flyve rundt i maven og jeg glæder mig til at slå mine øjne op i morgen, for så er det fredag og tid til Vild Med Dans.

Jeg håber I er med os hjemme bag skærmen. Vi vil ihvertfald gøre vores bedste <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAG KAMPEN OP - BRYD DET PERFEKTE BILLEDE!