DE FØRSTE UGER MED SIMON OG VILD MED DANS

VILD MED DANS – UGEN DER GIK, NY KJOLE OG MEGET MERE

Er du gal mand den her uge er gået hurtigt! Jeg føler det er to dage siden, vi sidst stod på det berømte dansegulv. Men som man siger…tiden flyver afsted, når man er i godt selskab. Og det kan jeg kun bekræfte. I denne uge har den stået på tango og mange mange nye trin. Simon har skulle lære at have en dansefatning, stifte bekendtskab med sine nye fine laksko og nåh ja..lære tangoen at kende. Fra første trin opstod der kærlighed mellem Simon og tangoen, hvilket virkelig gjorde mig lykkelig, da jeg også er en sucker for denne dans.

Jeg har dette år valgt en lidt atypisk tangomelodi, men en meget smuk en af slagsen. Normalt vælger jeg en melodi, der har en kraftfuld og agressiv stemning, men i år faldt mit hjerte for et helt særligt nummer, som har en smuk historie og som er meget aktuel for den tid vi lever i nu.

Det bliver som altid en fest i aften og jeg glæder mig så meget til I skal se vores dans.

Vi ses senere 🙂

Miav en tangokat…Der prøves tangokjoler og jeg kunne stadig passe min kjole fra 2011 😀 Her er der dog tilføjet en lille fjer og måske bliver det kjolens design i morgen…Sidste træning inden i morgen er slut…Al træningstøj er fra Kari Traa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FØRSTE UGER MED SIMON OG VILD MED DANS