TAG KAMPEN OP - BRYD DET PERFEKTE BILLEDE!

DEN BEDSTE ØKOLOGISKE JUICE

De sidste par måneder har jeg haft 3 jobs. Mit job som marketingkoordinator hos det fede sportsmærke KARI TRAA, radiovært på Radio100 og Vild Med Dans. Derfor er madlavning blevet prioriteret helt i bund. Jeg har faktisk levet virkelig usundt. Et par rugbrødsskiver (uden pålæg), lidt frugt her og der og de raw barer, der ligger til os i træningslokalet. Derfor har jeg overhovedet ikke fået dækket mit behov for alle de vitaminer jeg ellers plejer at få fra grøntsager.

Jeg har derfor allieret mig med LIVING SUPERFOOD, som hjælper mig med, at få alle de vitaminer og mineraler via deres lækre juicer og ingefærshots, som jeg er i underskud af. Og når jeg siger de er lækre, så er de virkelig lækre! Produkterne er nøje sammensatte med fokus på den højeste funktion og kvalitet. Økologiske er de sørme også og med LIVING SUPERFOODs brede viden om kost, krop og sundhed, føler jeg mig top tunet og klar til at gå dagen i møde. Så smager de forresten og utrolig godt!

(Sponsoreret indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAG KAMPEN OP - BRYD DET PERFEKTE BILLEDE!