DEN BEDSTE ØKOLOGISKE JUICE

INTERIØR DER HOLDER

Jeg har aldrig været super god til at indrette mit hjem. Derfor har jeg altid fået mine veninder, der har haft talent indenfor dette felt til, at hjælpe mig med, at få mit hjem til at stråle. Derfor tøvede jeg ikke med at takke ?ja? da Jeanette, der er indehaver af den lækre interiørbutik ?J.Krause?, tilbød mig at komme hjem til mig og lægge det sidste touch i mit hus. Hun inviterede mig derfor ind i hendes butik for, at høre hvad det var mine behov og smag var. Jeanette går nemlig meget op i at skræddersy et hjem præcis efter hendes kunders ønsker. Mit første indtryk af butikken var overvældende. Jeg går normalt ikke ind i interiørbutikker der ligger på Stor Kongensgade, fordi de normalt er ekstremt dyre og priserne slet ikke er til, at komme i nærheden af for en nærrigrøv som mig. Men denne gang måtte jeg pakke sammen med mine fordomme, da her faktisk er noget til alle. J.Krauseer jo en eksklusiv butik, så der er selvfølgelig dyre ting, men der er også en del lækre ting selv jeg kan være med på. Jeg havde selvfølgelig lyst til at tage alt fra butikken med hjem?meeen det ville nok være at overdrive lidt, så vi aftalte derfor, at Jeanette skulle komme hjem til mig og se hvad der ville være flot til mit hjem.

Jeg glæder mig derfor vildt meget til, at se hvordan Jeanette vil trylle, når hun indtager det lille hus på landet.

Se meget mere på hendes Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE ØKOLOGISKE JUICE