INTERIØR DER HOLDER

HUN REDDER MIT LIV!

De seneste par måneder har jeg haft rigtig travlt! Altså RIGTIG travlt med 3 jobs. Heldigvis elsker jeg alle tre jobs, så jeg er kun blevet fyldt op med glæde og masser af energi! Det eneste minus var, at tiden fløj afsted og det huslige arbejde var der ikke helt tid til. Mit hus var en banegård af rod og det blev kun brugt til at sove i. Derfor er jeg simpelthen så glad for min rengøringsdame fra Happy Helper. Jeg har aldrig haft en rengøringshjælp før, så det var utrolig grænseoverskridende, at lukke en fremmed pige ind i mit allerhelligste! Heldigvis stod der den sødeste unge dame foran min dør og da jeg første gang åbnede døren skulle det vise sig, at hun var en engel sendt fra himlen. Ikke nok med at hun er sød, så er hun godt nok også grundig! Jeg tror aldrig, at jeg har haft et så rent hjem før, efter hun var færdig med huset. Jeg kunne seriøst spejle mig i min lågen til min ovn! Fra den dag blev jeg afhængig af HAPPY HELPER og jeg kunne ikke ønske mig en bedre rengøringshjælp.

Efter en lang god arbejdsdag kommer jeg nu hjem til et dejligt rent hjem, og jeg kan endelig koncentrere mig om min kæreste og hunde i stedet for at gå direkte til støvsugeren. Det er sgu dejligt!

Lige nu kan du, med denne rabatkode, også prøve hvordan det er at få HAPPY HELPER på besøg. Du får en gratis times rengøring, når du foretager en booking. Men pas på…du risikerer at blive afhængig 😉

Rabatkode: Happyclaudia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIØR DER HOLDER