INTERIØR DER HOLDER

FÅR DU DE RIGTIGE VITAMINER?

(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({‘gtm.start’:
new Date().getTime(),event:’gtm.js’});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j=d.createElement(s),dl=l!=’dataLayer’?’&l=’+l:”;j.async=true;j.src=
‘https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,’script’,’dataLayer’,’GTM-N75BN6L’);En sund krop er lig med en glad krop. En glad krop er lig med et glad sind. For at have en sund krop er det bla. vigtigt at sørge for, at man får nok vitaminer i dagligdagen. Specielt hvis man som jeg ikke har tid til at lave det helt store sunde måltid hver dag.

Takedaily leverer personligt sammensatte pakker af de bedste kvalitets vitaminer direkte til døren.  På deres hjemmeside finder du en simpel test der gør det nemt, at finde frem til netop dit vitaminbehov og har du brug for yderligere hjælp eller har du spørgsmål, kan du til hver en tid række ud til Takedailys egne ernæringseksperter, der sidder klar hele ugen. Testen har en sjov tone og det er en god idè for dem, som har brug for en hjælpende hånd ift. hvad ens krop har brug for. En test via lægen vil jo selvfølgelig være mere dækkende og præcis men jeg føler, at jeg er i gode hænder. Jeg plejer altid at tage en multivitaminpille og fiskeolie, men efter jeg tog testen, blev jeg opmærksom på, at der var nogle vitaminer jeg havde mere brug for end andre og jeg synes altid det er en jungle at finde rundt i.

Vitamintilskud er altid en dyr fornøjelse, men jeg synes ikke det er et sted man skal spare. Det er jo trods alt ens tempel vi taler om og jeg synes faktisk prisen hos Takedaily er ret fair.

Da jeg modtog pakken blev jeg positivt overrasket. De har virkelig gjort noget ud af indpakningen og de har gennemtænkt deres koncept til fulde, så de skiller sig ud fra de tusinder af andre vitamintilskud på hylderne.

For det første har de allerede gjort fordelingen af piller nem for dig. Vitaminerne leveres i en specielt designet æske, der indeholder vitaminer til 28 dage, pakket i dagsrationer, der gør det nemt og enkelt for dig at tage. De  har tilmed skrevet et lille motto på hver beholders bagside. Det er super smart tænk og det er sjovt, at vælge dagens æske ud fra hvordan jeg vil have min dag skal være. I dag valgte jeg ?Laugh daily?, så er dagens stemning allerede sat. Super sjovt og så er æsken nem at tage med på farten.

Du slipper endda for at skulle hente vitaminerne, da pakken bliver leveret direkte til din postkasse hver måned så længe du ønsker det. 

Nu bliver det spændene at se om jeg kan mærke forskel. En ting er i hvert fald sikker ? jeg får flere vitamintilskud end jeg plejer. Det er da meget godt.

Lige nu kan du få første måned til 0 kr ( hvis du er ny kunde) ved atkoden CR2017 (Koden gælder til og med 19. november). Så nu er der ingen undskyldning for ikke at give dit immunforsvar et boost og ikke mindst give din krop lidt forkælelse.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIØR DER HOLDER