HOLD DIG VARM MED ULD

HVORFOR ER JUICE FRA LIVING SUPERFOOD SÅ GOD?

Hej allesammen

Jeg har modtaget en del spørgsmål til det indlæg, som jeg skrev for et par dage siden (du kan læse det HER), så derfor skriver jeg nu dette for, at fortælle lidt nærmere om hvorfor jeg lige netop har valgt juice fra LIVING SUPERFOOD og hvorfor den er så god.

Green Selected ØKO 300ml.

For det første er deres kvalitet helt i top og de går ikke på kompromis med kvaliteten.

LIVING SUPERFOOD bruger udelukkende det der hedder slowjuice for, at bevare alle vitaminer, mineraler, antioxidanter og enzymer og så og lynfryser de efterfølgende juicerne, så jeg hver morgen kan tage en super frisk juice ud af min fryser og nyde den senere på dagen.

Dvs. jeg hver dag er sikret en frisk juice, som indeholder alle de lækre ting, som min krop har brug for.

Aronia SHOT med Ingefær ØKO 60ml.

 

LIVING SUPERFOOD bruger ingen former for varmebehandling eller tilsætningsstoffer og som de eneste i Danmark dyrker de deres egen hvedegræs udendørs, hvor afgrøden får optimal vækstbetingelser. Dette har stor betydning for næringsindholdet i den færdige juice og det er virkelig noget jeg sætter pris på.

Sunshine Juice ØKO 300ml.

Jeg har prøvet mange forskellige juice de seneste par år og jeg har endda også selv en slowjuicer. Jeg bliver bare ved med at vende tilbage til LIVING SUPERFOODs juicer fordi de bare smager bedre! De smager nemlig virkelig godt og jeg glemmer helt, at det faktisk er sunde drikke, som jeg indtager og ikke saft.

Red Energy ØKO 300ml.

En anden ting jeg godt kan lide ved dette firma er, at det er familiedrevet. Jeg køber altid varer fra nye eller små firmaer og hvis de har en historie bag er det kun en bonus for mig. Jeg ved ikke hvad det er, men det er ligesom, at jeg nyder min mad/drikke bedre og jeg synes det er hyggeligt, at sidde og nyde min mad/drikke, som jeg ved er lavet med passion og hjerteblod. Og så kan jeg bedre lide, at støtte op om de små firmaer end de store koncerner.

LIVING SUPERFOOD er netop lige det. En familiedrevet virksomhed hvor far er landmand, mor har en bred viden inden for krop, kost og ernæring og sammen har de to børn. Det der med at støtte op om virksomheder der er drevet af familier er som sagt noget jeg holder af og jeg gør det specielt meget når jeg er på ferie. Jeg ved ikke noget bedre end, at finde en lille kro der er ejet af en familie, der selv bor i en del af huset og selv laver al mad fra bunden. Det er bare hyggeligt og jeg får den samme følelse når jeg tænker på denne familie der ejer LIVING SUPERFOOD.

 

De juice der står inde i min fryser er disse, som jeg her løbende har linket til. De fungerer godt til det min krop har brug for og jeg er specielt tosset med det shot der indeholder ingefær og hvedegræs.

 

Hvedegræs SHOT med Ingefær ØKO 60ml.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLD DIG VARM MED ULD